image27
Info om

Prisar og pristilbud

Last ned vår prisliste under nedlastinger, 

eller kontakt oss: steinar@filmdigitalisering.no

Informasjon

  • Filmdigitalisering AS har sjølvpålagd taushetsplikt, og behandlar materialet konfidensielt. Kunden har opphavsretten på alt innsendt materiell, og prosjekta blir sletta etter at kunden har bekrefta at det ferdige produktet er motteke.


  • Filmdigitalisering AS forpliktar seg til behandle materialet forsiktig. Tilsendt materiale blir oppbevart i brannsikre safer. Utover dette kan vi ikkje ta ansvar for originalmaterial. Kunden er sjølv ansvarlig for forsikring av filmar og bilde.


  • Leveringstid er normalt 14 dagar, om ikkje anna er avtalt. Kunden blir belasta for ekstra porto og gebyr, dersom retursending ikkje blir henta på posten. Returpakken returnerast i postoppkrav. 


  • Klage på utført jobb må være skriftlig, og i løpet av 7 dagar. 


  • Vi anbefaler våre kunder som vil sende oppdrag å bruke Norgespakke.

image28

Rensing av 8, 9,5 og 16 mm film:

Vi kan tilby rensing av 8, 9,5 og 16 mm spole film. Rensing blir utført i spesialmaskiner, som fjernar støvpartiklar og anna smuss ved hjelp av fiberstoff påført spesial reinsevæske av typen Filmrenew. 


Rensevæske er tilpassa spolefilm, og fungerer veldig godt for fjerning av smuss på film. Under skanning blir det brukt skånsamt lufttrykk på filmen.

Kontakt oss

Steinar Hilde

Filmdigitalisering AS

6793 Innvik

Tlf. 900 51 260